Ret bruger

image_pdfimage_print

Hvis en medarbejder har glemt sit password, skal have nye rettigheder eller er holdt op på arkivet, så foretages ændringer således:

  • Åbn Arkivadministration >> Brugere.
  • Find medarbejderen på listen og åbn vinduet ved at klikke.

Glemt adgangskode
Den glemte kode kan ikke ses. Indtast i stedet en ny.

Nye / ændrede rettigheder
Rettigheder ændres ved at sætte eller fjerne flueben i højre side af vinduet.

Sletning af bruger
Man kan ikke slette en bruger. Det skal altid være muligt at slå op, hvilken medarbejder, der har oprettet eller arbejdet med en sag.

I stedet skal man inaktivere brugere, der ikke længere arbejder på arkivet. Det gøres ved at klikke på Inaktiver bruger.

Vær opmærksom på, at selv om du bliver spurgt, om du er sikker på, du vil slette brugeren, så slettes der ikke, det er kun en inaktivering.

Oplysningerne om brugeren flyttes automatisk til listen over Inaktive. Har man senere brug for at se en inaktiv bruger, vælger man Se inaktive i øverste højre hjørne.

Genskab bruger
Har man slettet den forkerte, eller vender medarbejderen tilbage, så kan man genskabe brugeren:

  • Åbn listen Vis inaktive
  • Vælg brugeren
  • Klik på Genskab bruger