Udskrivning

image_pdfimage_print

Arkibas5 er et IT-baseret registreringsprogram, men hvis man har brug for det, kan man let få sine journaler og registreringer skrevet ud på papir.

 

Udskriv journal (hop til Udskriv registrering)

Klik på knappen Udskriv, der befinder sig lige til højre for Gem journal.

Udskriv journal

Udskriftseksemplet åbner i et nyt faneblad (eller i en pdf-fil; det afhænger af hvilken browser, man anvender). Der er altså nu to ting åbne: Både Arkibas5 og udskriftseksemplet.

Udskrift faneblad

Udskriv siden på samme måde, som du normalt udskriver fra computeren. Det kan være ved at anvende Ctrl+P eller ved at vælge printer-ikonet.

Når siden er udskrevet, lukkes fanebladet/filen igen. NB: Pas på ikke at lukke hele browservinduet, men kun fanebladet med udskriften.

Fanebladet med Arkibas5 vil derpå stadig være åbent.

 

Udskriv registrering

Klik på knappen Udskriv, der befinder sig lige til højre for Gem registrering.

Udskriftseksemplet åbner i et nyt faneblad. Der er altså nu to faneblade åbne: Både Arkibas5 og udskriftseksemplet.

Udskriv siden på den på samme måde, som du normalt udskriver fra computeren. Det kan være ved at anvende Ctrl+P eller ved at vælge printer-ikonet.

Vær opmærksom på, at billeder udskrives på en separat side, også selv om de godt kunne have været på den første side. Det skyldes, at billeder kan have vidt forskellig størrelse, og for at undgå, at et billede printes delt på to sider, er billedet altid placeret på side 2.

Når siden er udskrevet, lukkes fanebladet igen. NB: Pas på ikke at lukke hele browservinduet, men kun fanebladet med udskriften.

Fanebladet med Arkibas5 vil derpå stadig være åbent.