Arkivfond, teknik

image_pdfimage_print

På fanebladet teknik er der mulighed for at angive en række praktiske oplysninger.

Særnummer: Hvis arkivfonden har et alternativt nummer, fx et gammelt registreringsnummer eller et nummer, der angiver magasinplaceringen, så kan det skrives her.

Placering: Angivelse af, hvor på magasinet registreringen er placeret, fx på en storformat-hylde. Hvert arkiv vælger selv, hvilke placeringsmuligheder, der skal kunne vælges imellem. Læs mere her: Placering (administration)

Omfang (i alt): Her sammenregnes det, man har tastet i indhold til antal bind, æsker, læg og styk i alt. Hvis antallet ikke passer, så prøv at opdatere siden ved at klikke Gem registrering. Passer det stadig ikke, har man lavet en fejl i indtastningen, enten ved at glemme at taste omfang, eller at taste mængden for samme arkivalie både i overskrift og indholdslinje.

Hvis man ønsker at pakke arkivalierne på en anden måde, inden de sættes på magasin, kan man angive det under Pakket. Hvis man fx vælger at pakke de 41 bind sammen i en række æsker, så kan det anbefales at notere det her, så man ved, hvad man skal kigge efter på magasinet.

A-fond teknik

 

Hyldemeter: I feltet kan angives, hvor mange hyldemeter, arkivfonden fylder i alt. Det vil kun være relevant for meget store afleveringer.

Stedkode: Hvis arkivfonden er oprettet i tidligere versioner af Arkibas, vil der stå en gammel stedkode. Se, hvordan gamle stedkoder ændres her: Gamle stedkoder

Vælg sted: Nye arkivfonde tilknyttes en geografisk  placering via knappen Vælg sted. Læs mere her Vælg sted